Robotgrasmaaier kopen? Bekijk hier de beste merken

Gardena is een van de meest verkochte merken robotgrasmaaiers. De maaiers van Gardena zijn qua prijsklasse de middenmoot maar functioneren als een van de beste. Hier lees je wat de 3 beste robotgrasmaaiers van Gardena zijn in 2021

Stiga robotmaaiers staan bekend om hun vele mogelijkheden. Stiga heeft ontzettend veel soorten robotmaaiers, van klein tot groot, waardoor er altijd wel een tussen zit die bij jouw wensen aansluit. Check hier prijzen en opties van de verschillende Stiga robotgrasmaaiers.

Husqvarna weet – als grootste tuinproducten producent ter wereld waar ook Gardena onder valt- goed wat ze doet als het gaat om het maken van kwalitatief zeer goede robotmaaiers. Hier vind je de verschillende typen en prijzen van de Husqvarna robotmaaiers.

Ambrogio is niet per se een groot en bekend merk robotmaaiers maar ze hebben wel als een van de weinigen een robotmaaier op de markt waarbij je geen perimeterdraad hoeft te spannen. Lees hier ons artikel over de beste robotmaaiers zonder draad.

De kenmerkende gele robotgrasmaaiers van McCulloch -tevens onderdeel van Husqvarna Group- staan garant voor een duurzame maaier die jaren mee kan. Lees hier onze top 3 beste McCulloch robotgrasmaaiers. En hier vind je de beschikbare modellen en de prijzen van McCulloch robotmaaiers.

Ben je er nog niet over uit welke het moet worden? Lees onze top 10 beste robotmaaiers van 2022.